Gepost op

Expositie: ‘BJUSTERBAARLIK | WONDERBAARLIJK’

Expositie: BJUSTERBAARLIK - WONDERBAARLIJK
Van 11 juli t/m 27 oktober 2024 vindt voor de tweede maal een beeldenexpositie plaats op Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag.


De eerste expositie in 2023 ‘Eja Siepman van den Berg Verstild‘ was een groot succes. Veel gasten van Landgoed Lauswolt en bezoekers hebben genoten van deze expositie.

In navolging van deze expositie komt er nu een tweede kunstevenement in samenwerking met Landgoed Lauswolt en Projectruime-Online. Deze tweede expositie is samengesteld door Projectruimte-Online en mede mogelijk gemaakt door Livingstone Gallery, Den Haag en Kunstadvies Hanneke Janssen, Eindhoven.

De expositie bestaat uit 34 sculpturen. Buiten zijn er 17 geëxposeerd. In het monumentale landhuis zijn de kleinere sculpturen te bezichtigen. 

De expositie toont werk van Eja Siepman van den Berg, James Brown, Christian Hack, Armando, Daniel Spoerri, William Black, Klaas Gubbels en Bernard Aubertin.

De titel van deze expositie ‘BJUSTERBAARLIK | WONDERBAARLIJK’ verwoord de dynamiek van de ruimtelijke sculpturen.

Beelden uiteenlopend van figuratief tot abstract en in vele materiaalsoorten. De formaten lopen uiteen van klein tot monumentaal. De expositie is zeer afwisselend van karakter en de beelden hebben allemaal een prachtige plek op het landgoed en in het monumentale landhuis. De beelden gaan een dialoog aan met de omgeving en voegen een nieuwe dimensie toe aan die plek.

Bezoekers kunnen ruim drie maanden lang genieten van een inspirerende en poëtische ontmoeting met de beelden in de prachtige omgeving van Landgoed  Lauswolt.

We zien er naar uit u te mogen begroeten.

Expositie BJUSTERBAARLIK - WONDERBAARLIJK
Landgoed Lauswolt : Expositie Eja Siepman van den Berg ‘Verstild’ 18.09.23-23.11.23
foto: Martin Jelsma
 
Uitgelicht:
Download hieronder
 
Projectruimte-Online
Tel: +31 (0)642504124
Alleen op afspraak

info@projectruimte-online.com

Voor een hotelovernachting en diner kunt u reserveren:
Landgoed Lauswolt / 0512-381245
info@lauswolt.nl
www.lauswolt.nl