ADVIES

Kunst altijd voor u beschikbaar

KUNSTADVIES Hanneke Janssen bemiddelt, adviseert en taxeert bij aankoop en verkoop van kunstwerken. Met mijn ruim 30 jaar ervaring op de kunstmarkt heb ik uiteraard inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd. Met kennis van de nationale en internationale kunstmarkt en expertise van 20ste en 21ste eeuwse beeldende kunst.

De kunstmarkt is de laatste jaren veranderd. Er is een over-aanbod aan kunst en de nieuwe generatie kopers heeft duidelijk een andere beleving. Wat voor een gevolgen heeft dat voor het kunstwerk dat u eventueel wilt kopen of verkopen? Graag geef ik u een duidelijk advies of taxatie, iets wat u in staat stelt om een goede beslissing te nemen.

Verkoop

De komende decennia zal de nadruk komen te liggen op de artistieke meerwaarde van het kunstwerk. Kijkgenot en beleving worden weer veel belangrijker dan de financiële aspecten. Alleen al in de vorige eeuw zijn er in Nederland vijftienduizend kunstenaars actief geweest die meer dan vijftien miljoen kunstwerken hebben voortgebracht! Uiteindelijk zal slechts een zeer beperkt deel de moeite waard zijn om doorgegeven te worden.

Het anticiperen op deze veranderingen is een bijzondere uitdaging, die ik op de voet volg. Dit stelt mij in staat om u een gedegen en toekomstgericht aan- en verkoopadvies te geven.

bemiddeling kunstadvies hanneke janssen eindhovenBemiddeling

Ik ben een onafhankelijke bemiddelaar die kunst aan- en verkoopt namens derden. Centraal daarbij staat dat er voor betrokken partijen transacties tot stand komen die marktconform zijn. Het aan- en verkopen van kunstwerken is en blijft een spannende en ook emotionele aangelegenheid. Daarbij is het van belang dat het kunstwerk dat u wenst aan te kopen of te verkopen een goede prijs- kwaliteit verhouding heeft.

zoekopdracht hanneke jannssen kunstadviesZoekopdracht

Ik verkoop voornamelijk moderne kunst. Via nieuwsbrieven en website breng ik u en mijn relaties op de hoogte van het aanbod. Als u een zoekopdracht bij mij plaatst dan hou ik u op de hoogte van de voortgang.