OVER ONS

HANNEKE JANSSEN

Van 1968 t/m 2012 was Galerie Willy Schoots, gelegen aan de Willemstraat in Eindhoven, een begrip, zowel nationaal, als ver buiten de grenzen. De galerie werd opgericht door mijn vader Marcel Janssen. Na zijn overlijden (1980) is dit voortgezet door mijn moeder Ursula Janssen, mijn broer Roland, mijn zus Mariette en ik.In de maar liefst 500m2 expositieruimte vormden kwaliteit en diepgang het uitgangspunt. Hierbij kwamen niet alleen internationaal toonaangevende kunstenaars aan bod maar ook het jong, nieuw aanstormend talent.

Na ruim 24 jaar voor Galerie Willy Schoots gewerkt te hebben, besloot mijn broer Roland in 2012 Galerie Schoots + Van Duyse te openen in Antwerpen. Hierna hebben Mariëtte en ik in het pand aan de Willemstraat nog een aantal exposities samengesteld onder de naam Galerie Janssen.

KUNSTADVIES Hanneke Janssen, verkoop & bemiddeling

Vanaf 2015 ben ik mij hoofdzakelijk gaan richten op een meer flexibele bemiddeling tussen kunstenaars en kunstliefhebbers. Naast het aanbod van kunstwerken op deze website speelt het advieswerk dat ik verricht een zeer belangrijke rol. Ik maak gebruik van de reeds jarenlange opgebouwde contacten, zowel met kunstenaars, collega-galeriehouders en particulieren in binnen- en buitenland. Dit kan wellicht ook voor u interessant zijn!

Wilt u uw bestaande collectie uitbreiden, met werk van een nationale of internationale kunstenaar? Zoekt u werk van een bepaalde kunstenaar uit een specifieke tijd? Bent u op zoek naar mooie en verantwoorde kunst voor in uw bedrijfsinrichting met een passend budget? Of zoekt u een kunstenaar die in opdracht een werk realiseert voor in uw openbare ruimte? Ook hierbij kan ik u van dienst zijn en kan u in een persoonlijk gesprek, geheel vrijblijvend, informeren en adviseren over de mogelijkheden.

  • Bemiddeling bij aan- en verkopen van kunstwerken.
  • Op zoek naar een specifiek kunstwerk/kunstenaar; laat het mij weten.
  • Overweegt u een kunstwerk te verkopen, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.