Gepost op

Artist Talk Willem Harbers – Projectruimte BMB

Artist Talk - Willem Harbers - Kunstadvies Hanneke Janssen

Foto door: Christophoros Doulgeris

19.01.2024

Vrijdag 19 januari komt Willem Harbers in de Projectruimte BMB vertellen over zijn werk. Willem Harbers schept wonderlijke, machine-achtige beelden en installaties. Hij exposeert vaak in Nederland én in het buitenland, geeft lezingen en workshops en er verschijnen geregeld publicaties over zijn werk. Het is mooi gemaakt met veel aandacht voor het detail.

De meeste mensen hebben geen idee wat een kunstenaar de hele dag doet. In een inspirerende lezing van drie kwartier voert Willem u mee in de wereld van zijn kunst. Aan de hand van veel beeldmateriaal tonen hij waar zijn passie ligt en hoe zijn werk zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Willem vertelt over het ontstaansproces van een kunstwerk, over de materiaalkeuze en over wat hij zoal meemaakt in zijn kunstenaarspraktijk. Er is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen en discussie. Het belooft een prikkelende avond te worden in hartje Amsterdam. Beleef het mee en kom in gesprek met Willem tijdens deze Artist Talk!

Wanneer   : vrijdag 19 januari 2024
Tijd             : 18.30 – 19.30 uur
Locatie       :  Projectruimte BMB
Adres          : Kerkstraat 129A, Amsterdam

U bent van harte welkom!

Hanneke Janssen
Dirk den Hartog
Willem Harbers

De Projectruimte BMB is speciaal deze vrijdag 19 januari geopend van 12.30 – 21.00 uur.

De tentoonstelling is verlengd t/m zondag 28 januari 2024. Geopend van vrijdag t/m zondag van 12.30 – 17.30 uur

Meer informatie:
W: www.kunstadvies-hannekejanssen.nl
E: info@kunstadvies-hannekejanssen.nl / M: +31 (0)6 43 21 19 90 
W: www.miajoosten.nl 
W: www.willemharbers.nl

Willem Harbers - Maniscopra - Kunstadvies Hanneke Janssen  Willem Harbers - Maniscopra - Kunstadvies Hanneke Janssen  Willem Harbers - Maniscopra - Kunstadvies Hanneke Janssen