Aanbieding!

Zan Alderwegen / Moos

576,00 575,00

Kunstenaar: Zan van Alderwegen
Jaar:  
Techniek:

Art print op Hahnemühle met diasec op dibond+ophang profiel

Afmeting: 29,7 x 21 cm
Oplage: 10
Prijs: 575,-

De kunstwerken van de geselecteerde kunstenaars in de Artwinkel worden bij aankoop indien mogelijk
verzonden per post. Uiteraard goed verpakt en verzekerd. Natuurlijk is het ook mogelijk om het kunstwerk bij ons op te halen.

1 op voorraad

Categorie: Tag:

Beschrijving

 Artistieke en inhoudelijke uitgangspunten Zan van Alderwegen

In mijn fotografie richt ik mij op kleine, ogenschijnlijk onbeduidende voorwerpen – objecten waar mensen in het dagelijks leven vrij achteloos aan voorbijgaan. In mijn werk probeer ik het futiele te verheffen tot iets monumentaals. Juist de dingen die normaal gesproken in de schaduw staan, zet ik in het volle licht. Ik probeer zo de aandacht te vestigen op ‘het geheime leven van de dingen’ en een lans te breken voor een andere, geconcentreerdere manier van waarnemen. Intens, verstild en oorspronkelijk. Daarmee lever ik impliciet commentaar op de wijze waarop wij naar onze omgeving kijken en de waardeoordelen die daarbij (bewust of onbewust) een rol bij spelen.

Diasec

Diasec is het verlijmen van foto’s met de beeldzijde achter plexiglas. Vervolgens monteren wij achter het Diasec paneel een achterzijde van dibond en tenslotte wordt het totale paneel afgewerkt met een ophangframe of in een (handmade) lijst. Veel gebruikers kiezen Diasec vanwege de strakke uitvoering, hetgeen zij passend vinden bij hun werk. Tevens functioneert Diasec als bescherming van het beeldmateriaal tegen luchtvervuiling, vroegtijdige veroudering en in hoge mate tegen UV straling.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnr.

Onderwerp

Uw bericht